Support Log ind

Sådan vælger du det bedste bookingsystem til din massørklinik

Af: Poul Halgaard, FrontCare 2023.02.08
Som massør har du brug for et bookingsystem, der passer til dine behov og samtidig passer ind i dit budget. Men hvad skal du overveje, når du vælger et bookingsystem til din massørklinik? I denne artikel giver vi dig en oversigt over de ting, du bør overveje, før du træffer din beslutning.


  1. Størrelse af din klinik: Overvej, om dit bookingsystem skal kunne fungere i en mindre enkeltmandsklinik eller om du ønsker at kunne udvide med andre faggrupper engang. Tjek, om systemet har sekretærfunktioner, hvis du har, eller måske får, brug for det. Nogle systemer er kun velegnede til små klinikker, andre er velegnede i både små og store klinikker. Det er en fordel at være fleksibel, hvis du samtidig kan få et system, der alligevel er enkelt, men hvor du kan tilkoble flere funktioner gradvist.
  2. Support og uddannelse: Er support og vejledning bygget ind i systemet, og kan du henvende dig direkte til supporten via systemet? At have en supportfunktion, der er indbygget, er en stor fordel, fordi du frit kan nævne fx CPR-numre til supporten uden, at det er et problem i forhold til GDPR, og fordi det er nemt tilgængeligt for dig og alle evt. behandlere og sekretærer. Samtidig har du historikken samlet et sted, hvor det er nemt for dig og andre i klinikken, at finde svarene igen.
  3. Dataeksport: Tjek, om du kan få dine data ud af systemet, hvis du ikke er tilfreds, og hvad dette vil koste. Er der en indbygget funktion til dette og hvilke ting indeholder den?
  4. Ekstra funktioner: Undersøg om systemet har ekstra funktioner, ud over de basale funktioner, som fx en visuel journal mulighed eller spørgeskemaer. Der kan være mange tidsbesparende ting på sigt du ikke umiddelbart har tænkt på og meget forskel på hvor meget automatik systemerne indeholder.
  5. Hastighed: Tjek, om systemet er hurtigt nok til at opfylde dine behov. En ’løsning’ kan hurtigt blive uanvendelig, hvis den er langsom og ineffektiv. Dvs. medføre forsinkelser, fejl og frustration og i sidste ende føre til nedsat produktivitet og arbejdsglæde generelt.
  6. Omkostninger til påmindelser: Undersøg, hvad det vil koste at sende påmindelser til dine klienter. Påmindelser kan være en god investering, da de hjælper med at øge din produktivitet og reducere antallet af udeblivelser. Der er en større omsætning ved at arbejde, end ved blot at kunne give et udeblivelsesgebyr. For slet ikke at snakke om besværet ved at inddrive udeblivelsesgebyrer.
  7. Afregning og betaling: Tjek, om systemet gør det nemt for klienterne at betale for deres behandlinger. Overvej, om systemet fx har MobilePay invoice-funktion, der gør det nemt og hurtigt at betale og fjerner behovet for at du skal ind og registrere betalingen. Det kan især være en stor fordel i en klinik, hvor man kun er sig selv. Det koster dog et gebyr til MobilePay, men det er alligevel langt billigere end at have en sekretær ansat.
  8. Pris og kvalitet: Det er vigtigt at finde et produkt af høj kvalitet, der kan opfylde dine behov og forventninger. Men opdager du et produkt, der både er billigt og af høj kvalitet, er det en rar bonus for dig. Prøv at finde det bedste match af BÅDE pris OG kvalitet.

Ved at overveje disse faktorer kan du finde det bedste bookingsystem til din massørklinik.


Har du spørgsmål, besvarer vi dem gerne!

Skriv til os: Kontaktformular