Support Log ind
Bookingsystem på mobil

Om Frontspeed

Siden 2008 har vi arbejdet for at minimere administrativt bøvl og frigive mere effektiv arbejdstid hos jer. Det gør vi i med FrontCare, et cloudbaseret booking- og behandlersystem.

Den første del af vores filosofi er, at der er: "modulopbygget" og så er der "ægte modulopbygget". Det betyder at hvis du fravælger alle moduler, er FrontCare helt ren og du ser intet fra de ting du ikke har valgt til.
FrontCare er bygget op af en række grundsten, og ovenpå dem kan du til- og fravælge de moduler og funktioner, som du har brug for. Og når du slår funktionerne fra, slår du dem helt fra, så de forsvinder fra designet. Det gør din brugerflade så overskuelig som mulig.

Derfor er FrontCare både til kontorfællesskaber som et bookingsystem til mødelokaler, samtidig med at det er et kliniksystem for behandlere, og samtidig med at det er et faktureringssystem, et abonnementsystem, et beskedsystem...

Som behandler kan du f.eks. selv definere hvilke felter, du har brug for at udfylde om dine klienter eller behandlinger. Eller du kan vælge, om systemet skal kunne lave afregninger, til det offentlige bevillingssystem, sygesikringen. Det er blot to ud af mange måder, du specialiserer systemet på. På den måde får du den løsning, der er bedst for din klinik eller din virksomhed.

Den anden del af vores filosofi er, at det skal være velfungerende, over alt andet. Med det mener vi fleksibelt og ærligt, stabilt og nemt at komme i gang med.
Har du et support-spørgsmål eller uddybende spørgsmål til systemet, er du altid velkommen til at kontakte os.

FrontCare er vores bidrag til, at I kan skabe en hverdag med mere overskud, ro og sikkerhed.


Danske udviklere/in-houseFlueben

Leverandør af avancerede kliniksystemer i 12 årFlueben

FrontCare er frie, dvs. ingen ekstern kapital og FrontCare er uafhængig af 3. parts interesserFluebenPoul Halgaard portræt

Vi er dedikerede til at lave verdens bedste onlinebaserede administrationssystem

Poul Halgaard er idémanden bag FrontCare og founder af Frontspeed ApS.
Poul har altid elsket at lave software og har gjort det i næsten 30 år.

Nu går tiden med, at sørge for, samt videreudvikle, FrontCare, så det altid og fortsat lever op til alt det, du har brug for og som gør din hverdag nemmere.
Jeg har samlet et hold af dygtige mennesker bag mig, som også arbejder for at gøre FrontCare større og bedre.
Sammen vil vi gøre os - som firma, og FrontCare - som system, så enkelt som muligt for dig.

Vi tager egen medicin og har automatiseret alt i software, så det meste af vores egne ting kører af sig selv, og vi bruger tiden på at udvikle nye ting og ægte fremdrift.
Det er det 21. århundrede, hvor vi skal have teknologien til at arbejde FOR os, så vi har tid til at leve og være rare.
Bookingsystem på mobil

Miljøbevidsthed

Vi gør konkret det, at der bruges mange timer på optimering af computerkoden, sådan at de servere systemet kører på, er strømbesparende. Vi har samtidig servere i et avanceret datacenter, hvor vi kan skue op og ned for kapacitet løbende efter behov og ikke blot suser derudaf hele tiden.
Via at du bruger en onlinebaseret løsning som FrontCare, har du samtidig, hvis der er tale om en multibrugerklinik, sparet at I har en egen server stående tændt hele tiden.

På udskrifter fra systemet, sørger vi bevidst for ikke at have store farvede områder af hensyn til blækforbrug. Det forbruger færre kemikalier og sparer samtidig på økonomien.
Systemet har veludbyggede funktioner til at kommunikere elektronisk med kunden, så papir ikke er nødvendigt, fx sende regning på mail, i stedet for at printe den ud.

Vores slogan er "Helping people focus on helping people"