Support Log ind

"FrontCare Massør"
- booking system med journal (et fuldt kliniksystem!)
tilpasset til dig der er

Massør *


Afprøv nu!* Med visuel journalskitse lavet
specifikt til massører
enkelt og komplet booking system med journal

Hvad kan FrontCare kliniksystemet?​Visuel journal

Drag & drop. Symboler til tekst!

Med et oversigtsbillede, hvor du kan trække symboler, kan du få skrevet en skitse til dit journalnotat via billedet, samt efterfølgende kan du se en miniature. Det bliver ført videre til næste gang, hvor du kan rette videre på tingene.

Journal og aftalestyring

Styr på dine klienters informationer

Sikker journalføring, hvor informationerne er på ét skærmbillede, så man ikke skal klikke rundt for at tilføje nye problemer, undersøgelser eller sætte afregning på. I FrontCare er det effektivt at oprette kunder/klienter og aftaler, og lynhurtigt at skifte mellem at betjene de seneste.

Modulopbygget

De elementer du har brug for

For at gøre det så simpelt som muligt for dig at arbejde i FrontCare, har vi bygget systemet op på moduler, så du kan starte ud med de allermest basale funktioner såsom journalisering, online booking, aftalestyring og afregning med dine kunder. Ønsker du med tiden flere funktioner, kobler du selv modulerne til inde i systemet med et enkelt flueben.

Online booking

Påmindelser, så ingen misser en aftale

Simpel brugerflade, hvor dine klienter selv kan booke deres tid, døgnet rundt, så du aldrig går glip af en bestilling af din behandling - samtidig med, at du sparer tid.

Fakturering

Fakturér online og spar tid

Fakturering, eFakturering, overblik over skyldnere og mulighed for at føre dine data over i andre regnskabssystemer, så du kan klare alle former for afregning i FrontCare-systemet.

Dataopbevaring

Højeste sikkerhed - fortrolige informationer

Din data er så sikker, hos os, som den kan blive. Vi benytter os af en cloudbaseret platform, som holder til i et af Microsofts nærtliggende datacentre. Her er der militærisk sikkerhed for at passe på bl.a. dine og dine kunders data.

Pia Tromholt

Supporten bag FrontCare er hurtig, venlig og effektiv.
Systemet er let at bruge og alle journal-informationerne er samlet på ét skærmbillede

Susanne Nygaard

Jeg synes systemet er nemt at bruge - faktisk gik jeg bare igang med at bruge det, uden at læse vejledningen. Der er alt med jeg har brug for. Systemet kører helt uden problemer og det er flot!

Jim Secher

Systemet er meget fleksibelt, da det faktisk kan tilpasses alle behov, hvad enten man har en stor klinik med mange ansatte, eller man kun er sig selv. Onlinebookingen er rigtig nem at anvende for folk, samt det bedst udseende på markedet

Ann Spejlsgaard

Jeg kan i systemet nøjes med kun at tilkoble og vise de funktioner jeg har brug for, og ikke en hel masse unødvendig. Jeg været ovenud tilfreds med supporten ifm. opstart af klinik
7 dage gratis
Prøv FrontCare gratis
Lad systemet om at overbevise dig
  0,-
7 dage

I gang på 2 min.

100% uforpligtende

Kun relevante funktioner


Fra
Bestil FrontCare
...og få følelsen af sikkerhed med det samme
  149,-
Pr. måned + tilkøb

Du sparer tid

Du får tryghed og sikkerhed

Du får et logisk og ligetil booking system
PS Du får et link til en lille intro-video om booking systemet, med det samme 😊