Support Log ind

Priser

FrontCare er abonnementsbaseret. Prisen for systemet er primært abonnementspris(er) pr. måned pr. bruger.
Vi stiler efter at have en konkurrencedygtig pris og FrontCare er i mange tilfælde attraktiv på dette parameter alene, ift. sammenlignelige professionelle systemer.

Trafik

  • Påmindelser (SMS/email), købes i pakker: 0,27 kr. pr. stk. (270 kr. pr. pakke)
  • MedCom beskeder: 1,71 kr. pr. stk.
  • e-faktura: 0,70 kr. pr. stk.

Vi bestræber os på at have de laveste priser på trafikafregnede ting, blandt alle sammenlignelige systemer.

Tidsforbrug

Support er overordnet set gratis indenfor de rammer, der er beskrevet i forretningsvilkår. Anden support og assistance, uden for dette, afregnes efter de til enhver tid gældende timesatser pr. påbegyndte ½ time.
(Kan findes via link i bunden af https://frontspeed.com/FrontCare/Terms/.

Moduler

Idet FrontCare er modulopbygget, kan vi afregne præcist efter de funktioner, du har tilvalgt selv, automatisk.
Grundprisen er 149 kr. pr. bruger pr. måned. Tilvalgsmoduler koster generelt 50, 25 og 0 kr. De fleste 50 eller mindre. Afregningsmodul koster fx 50 kr.

Alle priserne er synlige via modulbeskrivelserne, det er der du skal hen for at se alle i detaljer.
NB Ofte tilvælger man som behandler flere moduler, så man kommer op på ca. 300 kr. pr. md. i alt, for behandlere uden sygesikringsafregning, forsikringer og MedCom. (Hvis man vælger næsten alt til kan man komme op på ca. 600 kr. Men det er ikke meningen, at man skal vælge alt, kun det man har brug for)

Priseksempel til en enkel selvstændig behandler uden ydernummer:
Grund modul, journal modul, afregning, journalskrivning via Visuel-journal og online booking
- samlet pakke: 249 kr. pr. md.

Særligt for "mødelokalebooking"

Grundprisen for mødelokalebooking er 199 kr. pr. bruger pr. måned. Inkl. 3 mødelokaler. Yderligere lokaler er 25 kr. pr. stk.


Opstartspris

Vi har ikke nogen opstartspris. Opstartsgebyr er 0 kr.


Hvordan så lave priser?

  • Vi har egen in-house udvikling, med kvalitet der holder (så der ikke skal bruges for mange ressourcer på brandslukning)
  • Ingen eksterne investorer, der vil have afkast (vi er frie - og mådeholdne. Og hvis der er overskud, giver vi også noget af det væk. FrontCare har fx betalt for et stykke ny skovplantning i Østjylland, og for et SOS-barn i Uganda, i ca. 10 år)
  • Support foregår via indbygget beskedsystem og derfor har vi ingen hotline tlf. support (men vi ringer tilbage ved behov). Hvis det er et krav, at sekretær skal kunne ringe til os, til alle tider, i stedet for at bruge supportsystemet, så er vi ikke et match :-) Men vi mener faktisk, at det indbyggede supportsystem, er en fordel for alle!
  • Vi har haft fokus på omkostningsreduktion, over en lang periode og har derfor fx de laveste priser på trafik, af alle, så vidt vides
  • Vi bruger tid på at gøre alt enkelt og fjerne såkaldt teknisk gæld. Den investering betaler sig på lang sigt

Hos os er du ikke bare et nummer, vi er ikke store, og netop du betyder noget for os. FrontCare er dansk og kun til danske kunder.
Vi arbejder ikke for "at blive store og blive solgt" – vi arbejder i stedet for at lave noget der bliver bedre og bedre.Adgang til alle priser

Vi anbefaler: Hvis du tilmelder dig en prøveperiode - hvilket er enkelt at gøre - kan du se alle relevante priser for systemet, under "Moduler" (inde i systemet), sammen med en kort beskrivelse af hver enkelt modul.