Support Log ind

"FrontCare PMT"
klinikstyringssystem
tilpasset til dig der er

Psykomotorisk terapeut


Afprøv nu!Med journalskabeloner
specifikt til psykomotorikComputer med screenshot af FrontCare
Webbaseret booking og journal system


Effektiv og prisvenlig


Hvad kan FrontCare klinikstyringssystemet?​Journal notater skema

Behandlerskema

Udviklet specifikt til dig som terapeut

Med et online behandlerskema, er du sikker på altid at få de informationer, der er vigtige for at kunne hjælpe og støtte dine klienter i deres udvikling. Du kan vælge at bruge vores forudindstillede skema, som generelt har de felter og tekster, du skal bruge som psykomotorisk terapeut eller du kan ændre både felter og tekst, så de er helt tilpasset til dine individuelle ønsker. Se en artikel om hvordan dette er skabt, i samarbejde med PMT'er her.

Journal/notat og aftalestyring

Journal og aftalestyring

Styr på dine klienters informationer

Sikker journalføring, hvor informationerne er på ét skærmbillede, så man ikke skal klikke rundt for at tilføje nye problemer, undersøgelser eller sætte afregning på. I FrontCare er det effektivt at oprette kunder/klienter og aftaler, og lynhurtigt at skifte mellem at betjene de seneste.

Tilvalgsmoduler

Modulopbygget

De elementer du har brug for

For at gøre det så simpelt som muligt for dig at arbejde i FrontCare, har vi bygget systemet op på moduler, så du kan starte ud med de allermest basale funktioner såsom journalisering, online booking, aftalestyring og afregning med dine kunder. Ønsker du med tiden flere funktioner, kobler du selv modulerne til inde i systemet med et enkelt flueben.

Online booking på mobil/smartphone

Online booking

Påmindelser, så ingen misser en aftale

Simpel brugerflade, hvor dine klienter selv kan booke deres tid, døgnet rundt, så du aldrig går glip af en bestilling af din behandling - samtidig med, at du sparer tid.

Person fakturerer ved computer

Fakturering

Fakturér online og spar tid

Fakturering, eFakturering, overblik over skyldnere og mulighed for at føre dine data over i andre regnskabssystemer, så du kan klare alle former for afregning i FrontCare-systemet.

Computer, tablet og smartphone med kæde

Dataopbevaring

Højeste sikkerhed - fortrolige informationer

Din data er så sikker, hos os, som den kan blive. Vi benytter os af en cloudbaseret platform, som holder til i et af Microsofts datacentre i EU. Her er der militærisk sikkerhed for at passe på bl.a. dine og dine kunders data.

Hvad er Psykomotorik?

Krop og psyke hænger sammen. Derfor inddrager psykomotoriske terapeuter krop, psyke og livssituation i arbejdet med sundhed og trivsel.
DAP (Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter) har produceret en fin explainer video, du kan se den her(Psykomotorik kort fortalt - YouTube).


Portræt

Pia Tromholt

Supporten bag FrontCare er hurtig, venlig og effektiv.
Systemet er let at bruge og alle journal-informationerne er samlet på ét skærmbillede

Portræt

Susanne Nygaard

Jeg synes systemet er nemt at bruge - faktisk gik jeg bare igang med at bruge det, uden at læse vejledningen. Der er alt med jeg har brug for. Systemet kører helt uden problemer og det er flot!

Portræt

Ann Spejlsgaard

Jeg kan i systemet nøjes med kun at tilkoble og vise de funktioner jeg har brug for, og ikke en hel masse unødvendig. Jeg har været ovenud tilfreds med supporten ifm. opstart af klinik

Portræt

Poul Halgaard

Hov, er det ikke ham der står bag systemet? Jo,
Men jeg vil så gerne fortælle at vi også selv bruger systemet, fx til vedligeholdelse af priser, fakturering og abonnement. Så vi efterlever mantraet "Tag din egen medicin"!
7 dage gratis
Prøv FrontCare gratis
Lad systemet om at overbevise dig
  0,-
7 dage

CheckmarkI gang på 2 min.

Checkmark100% uforpligtende

CheckmarkKun relevante funktioner


Fra
Bestil FrontCare
...og få følelsen af sikkerhed med det samme
  49,-
Pr. måned + tilkøb

CheckmarkDu sparer tid

CheckmarkDu får tryghed og sikkerhed

CheckmarkDu får et logisk og ligetil system
Når du, via en af knapperne ovenover, har oprettet en adgang, får du også link til en kort intro-video 😊

Skriv gerne til os ved evt. spørgsmål - eller hvis du hellere vil have en præsentation af systemet, hvor vi tager udgangspunkt i dine specifikke behov (der kan være ventetid).

Du kan se   alle priser her   og   produktbeskrivelse her